Hodnocení obchodu

4,9 2670 hodnocení
5
2577x
4
26x
3
16x
2
5x
1
46x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Irena | 8.2.2023
M Avatar autora Martina | 8.2.2023
Sklamanie! O doručení šiat ma nikto neinformoval , na koľko som aj dlho nane čakala , balík som si našla hodený pred dverami 13.1.2023, šaty bohužiaľ nesadli tak som ich podľa mňa ešte v lehote 14 dni chcela vrátiť , dňa 26.1.2023, vrátenie mi neakceptovali lebo podľa ich záznamov mi bol balík doručený o 2 dni skôr , takže som 1 deň prešvihla, o čom ja neviem , nakoľko nikto ma nekontaktoval a neinformoval a ani som osobne nič ani nikto iný za mňa nepreberal .Plus záhadne zmizla moja recenzia, čo ma usvedčilo v tom už viac nekupovať
P Avatar autora pedro | 7.2.2023
Vše naprosto bez problémů.
H Avatar autora Hela | 7.2.2023
první nákup,vse v pohode
J Avatar autora Jitka | 7.2.2023
Krásné zboží
Avatar autora --- | 7.2.2023
Objednala jsem si prošívané vesty a jsem moc spokojená
B Avatar autora Brďa | 7.2.2023
Velký výběr zboží
M Avatar autora Monika | 7.2.2023
Rychlé dodání kvalitního zboží - tento obchod doporučuji
J Avatar autora Jana | 7.2.2023
Zajímavá nabídka. Jen komunikace není moc dobrá. Nedodržen termín, i přesto, že byl garantován a byl komunikován dopředu. Díky potvrzení včasného dodání jsem objednala. Zboží do termínu nepřišlo. Následná komunikace jen obecná, nepřesná. Přesto, že jsem vždy dávala mail odpovědět, aby tam předchozí komunikace byla. Je co zlepšovat.
SK Avatar autora Simona Knapková | 7.2.2023
Nejsem .Šaty jsou zaplaceny.Od 21.1. nikdo se neozval a šaty doteď nevím kde jsou....
PE Avatar autora Perfect Dress EU (Administrátor) 7.2.2023
Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu. Kolegyně Vám psala email. Přeji krásný den, Lenka.
LL Avatar autora Liba Lesniakova | 6.2.2023
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
A Avatar autora Anna | 6.2.2023
Naprostá spokojenost - rychlé dodání, cena, kvalita zboží. :)
I Avatar autora Ivetkaj | 4.2.2023
Zbozi dorazilo, ale budu bohužel vracet, protože je mi male
L Avatar autora LuBu | 4.2.2023
vše OK
L Avatar autora Lukáš | 4.2.2023
Doporučuji
A Avatar autora Alča | 4.2.2023
Jsem spokojena
M Avatar autora Marketa | 4.2.2023
Spokojenost vše funguje jak má
V Avatar autora Václav | 4.2.2023
Bezproblémový nákup, doporučuji.
M Avatar autora Martin | 3.2.2023
Nedoporučuji tento obchod !!!!! od 19.12.2022 vrácené zboží - po 1,5 měsíci peníze nikde na telefon se nedá dovolat na mail nereagují
PE Avatar autora Perfect Dress EU (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu. Není to pravda, peníze vracíme vždycky a všem včas. Na emaily reagujeme ihned, nejpozději do 12 hodin. Dle Vašeho jména jsem u nás žádnou objednávku nedohledala. Prosím tedy o upřesnění, napište nám číslo Vaší objednávky. Napište nám prosím na email info@perfect-dress.eu Kolegové se na to určitě podívají a Vaši záležitost vyřídí. Napište nám prosím z jakého emailu jste nám psal, podívám se na to. Přeji krásný den, Lenka.
P Avatar autora Pán | 2.2.2023
Celková spokojenost s rychlostí vyřízení objednávky a také s nabízeným zbožím.
PerfectDress.eu nájdete na GLAMI.sk ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio banka, QR platba, Equa bank, Bitcoin